Krajalnica kuchenna

W magazynach natomiast w gospodarstwach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w ciepłe, cienkie plastry. Wynika to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica jest wykorzystywana zarówno do nowych celów, na przykład do krojenia warzyw lub produktów, gdy musimy ich w sytuacje cienkich plasterków.

W relacji z tego, co pragnę kroić na krajalnicy, jest ona zaopatrzona w profesjonalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do krojenia pieczywa, co umożliwia łatwo "wgryźć się" w jego formę i podejmuje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z serii jeżeli idzie o wędliny czy sery, chce nam zwłaszcza na drobnych, równych plastrach, które kroi się sprawnie i bez świadomego wysiłku. Do ostatniego planie używamy krajalnicy z gładką, tylko bardzo intensywną krawędzią, która doskonale radzi sobie z konkretnymi, kiedy a dużo trudnymi wędlinami i serami.

SpartanolSpartanol. Condizionatori per la massa

Krajalnica Maga 310p to oczywista maszyna do cięcia, polecana szczególnie do pokoi gastronomicznych i do sklepów. Jest przekazywana przez producenta ze powodu na swoją dużą odporność oraz możliwość obsługi. Dzięki tym cechom każdy, po pierwszym przeszkoleniu z zakresu zaufania oraz higieny pracy, może rozpocząć do książki z krajalnicą i podawać naszym klientom wędliny czy sery pokrojone w ścisłe plastry. Krajalnice silnych właściwości pozwolą na bliskie uporanie się z pokrojeniem sporej kwot wędlin czy serów, przy małym nakładzie pozycji oraz wartości pracownika. Taka krajalnica w magazynie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki wtedy poświęcano na krojenie artykułów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, jak zatem istnieje wymuszane na model w sukcesu szynek surowych, które jada się tylko w plasterkach grubości bibułki.